CASSOLA D'ARROS AMB XAI
Ingredients:
- 75 grs de xampinyons
- 200 grs d'arros
- 350 grs de xai ja fet al forn a trossets
- 25 grs de mantega
- 25 grs d'ametlles filetejades
- 25 grs de panses
- 1 ceba
- 1 pot de sofregit preparat
- 1 pastilla de caldo de carn
- oli
- canyella
- Posar a una paella una mica d'oli i la mantega. Daurar les ametlles i reservar-les-
- A la mateixa grasa saltejar la ceba i els xampinyons laminats. Als 10 minuts , afegir la carn, fregir , afegir el sofregit i les panses.
- A una cassola de fang, saltejar l'arros amb una mica d'oli, afegir la pastilla de caldo de carn dissolta en tres gots d'aigua calenta i deixar coure a foc lent durant 10 minuts.
- Passar el contingut de la paella a la cassola, mesclar i tirar-hi per sobre les ametlles , una mica de canyella i coure 10 minuts més. Llavors ja es podrà servir.